Αρχική Σελίδα Νέα

Αυτό που είναι οι διοικητικές απαιτήσεις για τον έλεγχο εντόμων καθαρό

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Νάυλον πλέγμα φίλτρων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Νάυλον πλέγμα φίλτρων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έβαλα όλη την πίστη σε σας John, πιστεύω ότι είστε η περισσότερη εμπιστοσύνη ένα, θα έχουμε τη συνεργασία πολλών ετών.

—— Sam

Έχει δροσιά τελευταίων 3 εμπορευματοκιβωτίων του περασμένου χρόνου Colin, όταν έρχεται η εποχή μας, εμείς θα αρχίσει πάλι.

—— Jim

Η αγαπητή Laura, Χαιρετισμοί, Ναι ικανοποιούμε του προϊόντος σας και σας ευχαριστούμε για εκείνη την ποιότητα. φυσικά πρόκειται να συνεργαστούμε στον κοντινότερο futur

—— Χασάν

Η αγαπητή Alice γεια, τα εμπορευματοκιβώτια έφθασε καλά. Ευχαριστίες για την καλή ακολουθία σας. Συζήτηση σύντομα.

—— Hazal

Η αγαπητή Laura, Επιβεβαιώνω ότι λάβαμε τα pacakges έτσι όλα είναι λεπτά. Ευχαριστίες.

—— Silva

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Αυτό που είναι οι διοικητικές απαιτήσεις για τον έλεγχο εντόμων καθαρό
Αυτό που είναι οι διοικητικές απαιτήσεις για τον έλεγχο εντόμων καθαρό

Ο καθαρός καλύπτοντας πολιτισμός ελέγχου εντόμων είναι μια νέα τεχνολογία της γεωργίας προστασίας του περιβάλλοντος, η οποία μπορεί να αυξήσει την παραγωγή και πρακτικός. Με την κατασκευή του τεχνητού εμποδίου απομόνωσης στο ικρίωμα, το έντομο μπορεί να αποκλειστεί από τον καθαρό, και ο τρόπος διάδοσης του εντόμου (ενήλικου) μπορεί να κοπεί, ώστε να ελεγχθεί αποτελεσματικά η μετάδοση όλων των ειδών παρασίτων, όπως η κάμπια λάχανων, borer λάχανων, το xylostella Plutella, το αφίδιο, ο κάνθαρος, το τεύτλο armyworm, το αμερικανικό leafminer, spodoptera litura, και να αποτραπεί η διάδοση του κινδύνου ασθενειών ιών.

 

Τι είναι οι διοικητικές απαιτήσεις για τον έλεγχο εντόμων καθαρές;

 

1, αποτρέπει τη μακροχρόνια αύξηση: τα σπορόφυτα έχουν μια μακροχρόνια τάση αύξησης των σποροφύτων ρυζιού, στο σπορόφυτο 3~4 περίοδος φύλλων, κάθε σημείου με τη wettable σκόνη 15% Paclobutrazol 12~15 γραμμάρια συν το νερό 5 κλ ψεκασμού.

 

2. Ανοίξτε τον καθαρό και καθαρίστε τα σπορόφυτα: ανοίξτε το δίχτυ το απόγευμα όταν μειώνεται ο ενήλικος πληθυσμός του planthopper. Μεταμοσχεύστε το planthopper μετά από 2-3 ημέρες του καθαρισμού. Κατά τη διάρκεια της περιόδου καθαρισμού, έγκαιρη ιατρική χρήσης για να ελέγξει το Planthopper και να επιμείνει στη μεταμόσχευση με την ιατρική.

3. Ψεκάζοντας λίπασμα: όταν είναι απαραίτητο να ψεκαστεί το λίπασμα, πρώτο επίπεδο και να τεντώσει την πρόληψη εντόμων καθαρή. 2% η λύση της ουρίας χρησιμοποιείται συνήθως για τον ψεκασμό λιπάσματος.

 

4. Αντι τέφρα planthopper: προτού να καλυφθεί η κάλυψη ταινιών με τα δίχτυα (όταν κινούνται μέσα τα έντομα), πριν από το δίχτυ αφαιρείται και πρίν μεταμοσχεύει, 2 mg 2,5 PPG μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάθε σημείο, 8~10 milliliters της σκόνης ρυζιού 50% και 2,5 μιλ. του νερού μπορούν να ψεκαστούν με το νερό.

 

5, πρόληψη της ασθένειας σποροφύτων: πρίν καλύπτουν τον καθαρό, τα σπορόφυτα θα αντιμετωπιστούν με τη μεθυλική κρέμα 40%, 40~60 γραμμάρια σκόνης humacus, 4~5 κλ νερού συν το χειρωνακτικό ψεκασμό ή να ποτίσουν 2,5 έως 3 κλ κινητής ομίχλης για να ελέγξουν βακτηριακό βλασταίνουν και μετριάζοντας μακριά. Όταν υπήρξε φύσημα σποροφύτων και φύσημα φύλλων, η wettable σκόνη 75% Tricyclazole προστέθηκε σε 2,5 έως 3 γραμμάρια νερού ανά λεπτό.

 

6. Συχνά ελέγξτε και επιδιορθώστε τη διαρροή: αποτρέψτε τους αρουραίους, τα σκυλιά, τις γάτες, τα πουλιά και άλλους ζώα και ισχυρούς άνεμους από λυσσασμένο η πρόληψη εντόμων καθαρή. Μετά από τη ζημία, έγκαιρη ιατρική χρήσης για να αποτρέψει και να ελέγξει την τέφρα planthopper ότι έχει τρυπηθεί με τρυπάνι μέσα. Η ταινία χρήσης για να επιδιορθώσει το σπασμένο μέρος, και δεν ανυψώνει το δίχτυ για να εκθέσει τα σπορόφυτα στη μέση.

Χρόνος μπαρ : 2020-05-07 14:30:06 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shijiazhuang Gezi Screen Manufacturing Co.,Ltd
Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)