Αρχική Σελίδα Νέα

Σπορόφυτο που αυξάνει την τεχνολογία της μη υφανθείσας τσάντας

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Νάυλον πλέγμα φίλτρων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Νάυλον πλέγμα φίλτρων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έβαλα όλη την πίστη σε σας John, πιστεύω ότι είστε η περισσότερη εμπιστοσύνη ένα, θα έχουμε τη συνεργασία πολλών ετών.

—— Sam

Έχει δροσιά τελευταίων 3 εμπορευματοκιβωτίων του περασμένου χρόνου Colin, όταν έρχεται η εποχή μας, εμείς θα αρχίσει πάλι.

—— Jim

Η αγαπητή Laura, Χαιρετισμοί, Ναι ικανοποιούμε του προϊόντος σας και σας ευχαριστούμε για εκείνη την ποιότητα. φυσικά πρόκειται να συνεργαστούμε στον κοντινότερο futur

—— Χασάν

Η αγαπητή Alice γεια, τα εμπορευματοκιβώτια έφθασε καλά. Ευχαριστίες για την καλή ακολουθία σας. Συζήτηση σύντομα.

—— Hazal

Η αγαπητή Laura, Επιβεβαιώνω ότι λάβαμε τα pacakges έτσι όλα είναι λεπτά. Ευχαριστίες.

—— Silva

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Σπορόφυτο που αυξάνει την τεχνολογία της μη υφανθείσας τσάντας
Σπορόφυτο που αυξάνει την τεχνολογία της μη υφανθείσας τσάντας
Οι πλαστικές τσάντες προκαλούν τη σοβαρή άσπρη ρύπανση, αλλά η συσκευή σποροφύτων αργίλου πλαστικών τσαντών ακόμα ευρέως χρησιμοποιείται στην Κίνα, αλλά υπάρχουν πολλά προβλήματα σε αυτό το παραδοσιακό σπορόφυτο που αυξάνουν τη μέθοδο, όπως η ρίζα κοιλωμάτων, μερική ρίζα και ούτω καθεξής. Το χημικό εργοστάσιο τσαντών σποροφύτων υφάσματος ινών μη υφανθε'ν είναι δεσμευμένο στη μελέτη της μη υφανθείσας τσάντας σποροφύτων εμπορευματοκιβωτίων σποροφύτων, έτσι ποια είναι τα τεχνικά πλεονεκτήματά του;
 
Το κυριώτερο πράγμα της αύξησης σποροφύτων είναι να υπάρξει ένα καλό σπορόφυτο αυξάνοντας τη συσκευή, η οποία είναι της θεμελιώδης. Το μη υφανθε'ν εμπορευματοκιβώτιο σποροφύτων έχει τη διαπερατότητα αέρα και δεν θα έχει τα προβλήματα όπως η εμπλοκή ρίζας. Επιπλέον, το σπορόφυτο στη μη υφανθείσα συσκευή σποροφύτων θα αποφύγει το στάδιο σποροφύτων, και η ανάπτυξη ρίζας είναι σχετικά ταχεία, και το επίγειο μέρος είναι επίσης σχετικά γρήγορο. Αυτό είναι κυρίως επειδή τα σπορόφυτα θα διαμορφώσουν τον κάλο, και τον εσωτερικό συνεχή ανεφοδιασμό θρεπτικών ουσιών του, έτσι ώστε ταχεία ανάπτυξη, υψηλό ποσοστό επιβίωσης.
 
Η μη υφαμένη τσάντα σποροφύτων υφάσματος είναι επίσης γνωστή ως «επαναστατική τεχνολογία του σποροφύτου δασονομίας». Τα κύρια σημεία είναι τα ακόλουθα: 1. Η μη υφανθείσα συσκευή σποροφύτων μπορεί να παρατείνει το χρόνο σποροφύτων και να μειώσει την επιρροή της εποχής. 2. Για να μειώσει την περιφερειακή παρέμβαση, η μη υφανθείσα συσκευή σποροφύτων μπορεί να αποτρέψει το χώμα από τη διασπορά, και να επιτρέψει στις εγκαταστάσεις για να απορροφήσει την πλούσια σε λίπη μήτρα, έτσι ώστε μερικές θέσεις σε ξηρό και τις ορεινές περιοχές μπορούν επίσης να είναι δασικές. 3. Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ολοκλήρωση της αναδάσωσης, μπορούμε να τους μεταμοσχεύσουμε στα βουνά μαζί και να βελτιώσουμε την αποδοτικότητα με να καλλιεργήσουμε σε ένα εμπορευματοκιβώτιο υπό ορισμένες προϋποθέσεις. 4. Η μη υφανθείσα συσκευή σποροφύτων περιέχει γενικά το slow-release λίπασμα, το οποίο μπορεί να συναντήσει την αύξηση των εγκαταστάσεων για 3 μήνες, η οποία είναι εξοικονόμηση ενέργειας και low-carbon.
 
Εάν η μη υφανθείσα συσκευή σποροφύτων μπορεί να διαδοθεί και να χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρη τη χώρα, θα αυξήσει την περιοχή του τεχνητού δάσους στην Κίνα, και θα διαδραματίσει επίσης έναν ρόλο στην προώθηση της ανάπτυξης της δασονομίας στην Κίνα.
Χρόνος μπαρ : 2020-07-03 09:27:50 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shijiazhuang Gezi Screen Manufacturing Co.,Ltd
Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)