Αρχική Σελίδα Νέα

Η λειτουργία και τα χαρακτηριστικά του εντόμου ελέγχουν καθαρό στο θερμοκήπιο

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Νάυλον πλέγμα φίλτρων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Νάυλον πλέγμα φίλτρων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έβαλα όλη την πίστη σε σας John, πιστεύω ότι είστε η περισσότερη εμπιστοσύνη ένα, θα έχουμε τη συνεργασία πολλών ετών.

—— Sam

Έχει δροσιά τελευταίων 3 εμπορευματοκιβωτίων του περασμένου χρόνου Colin, όταν έρχεται η εποχή μας, εμείς θα αρχίσει πάλι.

—— Jim

Η αγαπητή Laura, Χαιρετισμοί, Ναι ικανοποιούμε του προϊόντος σας και σας ευχαριστούμε για εκείνη την ποιότητα. φυσικά πρόκειται να συνεργαστούμε στον κοντινότερο futur

—— Χασάν

Η αγαπητή Alice γεια, τα εμπορευματοκιβώτια έφθασε καλά. Ευχαριστίες για την καλή ακολουθία σας. Συζήτηση σύντομα.

—— Hazal

Η αγαπητή Laura, Επιβεβαιώνω ότι λάβαμε τα pacakges έτσι όλα είναι λεπτά. Ευχαριστίες.

—— Silva

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Η λειτουργία και τα χαρακτηριστικά του εντόμου ελέγχουν καθαρό στο θερμοκήπιο
Η λειτουργία και τα χαρακτηριστικά του εντόμου ελέγχουν καθαρό στο θερμοκήπιο

Η απόδειξη εντόμων καθαρή του υπόστεγου είναι ένας νέος τύπος του γεωργικού καλύπτοντας υλικού μετά από τη γεωργικά ταινία και sunshade καθαρές. Είναι επίσης ένα από τα σημαντικά εξαρτήματα του πλαισίου χάλυβα και του υπόστεγου. Αποτελείται από υψηλής ποιότητας πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας το (HDPE) με την αντι-γήρανση, την αντι υπεριώδη ακτίνα και άλλες χημικές πρόσθετες ουσίες. Υφαίνεται από το σχέδιο. Μοιάζει με μια οθόνη παραθύρων. Έχει τα χαρακτηριστικά της υψηλής εκτατής δύναμης, την αντίσταση θερμότητας, το μη τοξικού και tasteless χρώμα αντίστασης ύδατος, αντίστασης διάβρωσης.

 

Ο φυτικός έλεγχος εντόμων καθαρός είναι ένα είδος τεχνητού εμποδίου απομόνωσης που κατασκευάζεται από τον έλεγχο εντόμων καθαρό, που μπορεί να κρατήσει τα παράσιτα από τον καθαρό, και να λάβει έπειτα τη λειτουργία του ελέγχου εντόμων και της φυτικής συντήρησης. Με αυτήν την ικανότητα, η χρήση των χημικών φυτοφαρμάκων μπορεί να μειωθεί πολύ. Αυτή τη στιγμή, η τεχνολογία της κάλυψης του φυτικού εντόμου καθαρού έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στην παραγωγή θερινών και φθινοπώρου λαχανοκομικών ειδών στις ακμάζουσες χώρες και τις περιοχές, η οποία είναι η βασική τεχνολογία για να παραγάγει τα πράσινα και μη ρυπογόνα λαχανικά. Στην Κίνα, τα όργανα γεωργικής έρευνας έχουν αρχίσει επίσης να επιλέγουν τις καθαρές καλύπτοντας δεξιότητες εντόμων, και τα πραγματοποιημένα αξιοπρόσεκτα αποτελέσματα.

 

Η γεωργική οθόνη εντόμων είναι ένα καθαρό ύφασμα φιαγμένο από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας ως κύριο υλικό και προσθέτω με τον αντι-γηράσκοντα πράκτορα, αντι υπεριώδη ακτίνα και άλλες χημικές πρόσθετες ουσίες. Έχει τα πλεονεκτήματα της μη τοξικής, tasteless, ανθεκτικής στη θερμότητα, αδιάβροχης, αντιδιαβρωτικής, ανθεκτικής, UV ανθεκτικής και ισχυρής εκτατής αντίστασης γήρανσης. Έχει τη λειτουργία του εξαερισμού, της ελαφριάς μετάδοσης και του διασκεδασμού θερμότητας, αλλά τα έντομα δεν μπορούν να εισαχθούν. Είναι εύκολο να χρησιμοποιηθεί και να κρατηθεί η ζωή υπηρεσιών μπορεί να φθάσει σε 3-5 έτη.

 

Η απόδειξη εντόμων καθαρή στο υπόστεγο όχι μόνο έχει τη λειτουργία της πρόληψης εντόμων, αλλά και έχει τις λειτουργίες του φραξίματος του ισχυρών φωτός, της διάβρωσης θύελλας και της επίθεσης χαλαζιού. Το πείραμα δείχνει ότι ο αριθμός πλέγματος του διχτυού είναι πάρα πολύ μικρός και η επίδραση του διχτυού μειώνεται το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Το δίχτυ με το πλέγμα 30-60 είναι ιδανικότερο.

Χρόνος μπαρ : 2020-06-03 16:50:56 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shijiazhuang Gezi Screen Manufacturing Co.,Ltd
Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)