Αρχική Σελίδα Νέα

Αυτό που είναι τα χαρακτηριστικά των νάυλον προϊόντων πλέγματος καλής ποιότητας

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Νάυλον πλέγμα φίλτρων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Νάυλον πλέγμα φίλτρων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έβαλα όλη την πίστη σε σας John, πιστεύω ότι είστε η περισσότερη εμπιστοσύνη ένα, θα έχουμε τη συνεργασία πολλών ετών.

—— Sam

Έχει δροσιά τελευταίων 3 εμπορευματοκιβωτίων του περασμένου χρόνου Colin, όταν έρχεται η εποχή μας, εμείς θα αρχίσει πάλι.

—— Jim

Η αγαπητή Laura, Χαιρετισμοί, Ναι ικανοποιούμε του προϊόντος σας και σας ευχαριστούμε για εκείνη την ποιότητα. φυσικά πρόκειται να συνεργαστούμε στον κοντινότερο futur

—— Χασάν

Η αγαπητή Alice γεια, τα εμπορευματοκιβώτια έφθασε καλά. Ευχαριστίες για την καλή ακολουθία σας. Συζήτηση σύντομα.

—— Hazal

Η αγαπητή Laura, Επιβεβαιώνω ότι λάβαμε τα pacakges έτσι όλα είναι λεπτά. Ευχαριστίες.

—— Silva

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Αυτό που είναι τα χαρακτηριστικά των νάυλον προϊόντων πλέγματος καλής ποιότητας
Αυτό που είναι τα χαρακτηριστικά των νάυλον προϊόντων πλέγματος καλής ποιότητας

Το νάυλον πλέγμα χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανική διήθηση, το πετρέλαιο, τη χημική βιομηχανία, την εκτύπωση και άλλα προϊόντα με τις πλήρεις προδιαγραφές, άριστη ποιότητα, και οι ειδικές προδιαγραφές μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία και να προσαρμοστούν. Όπως και τις βιομηχανίες εκτύπωσης οθόνης, διήθησης χρωμάτων, αλιείας και άλλου. Το νάυλον πλέγμα έχει την επίδραση της υψηλής θερμοκρασίας αντίστασης και της αλκαλικής αντίστασης, ενώ το πλέγμα πολυαιθυλενίου έχει την επίδραση της όξινης αντίστασης.

 

Το νάυλον κόστος καθαρής παραγωγής είναι υψηλότερο από άλλα δίχτυα του ψαρέματος, έτσι υπάρχουν μερικά φαινόμενα της κατώτερης ποιότητας στην αγορά.

 

Αυτό που είναι τα χαρακτηριστικά των νάυλον προϊόντων πλέγματος καλής ποιότητας

 

Το νάυλον πλέγμα μπορεί να διαιρεθεί σε τρεις τύπους: νάυλον monofilament πλέγμα, νάυλον multifilament πλέγμα και νάυλον multifilament πλέγμα.

 

Νάυλον multifilament είναι εύκολα συγκεχυμένος με το πλέγμα πολυεστέρα και το πλέγμα πολυπροπυλενίου. Νάυλον multifilament έχει την καλή ανθεκτικότητα, ελαφρύς, μέτρια μαλακότητα του πλέγματος, και το πλέγμα πολυεστέρα είναι μαύρη σφαίρα γυαλιού μετά από να καψει, με ένα σαφές γούστο.

Η κοινή γραμμή αλιείας είναι ένα είδος νάυλον monofilament. Όταν monofilament είναι στενό στη φλόγα, καίει αργά λειώνοντας, με τη μυρωδιά του αμιδίου, και η τέφρα είναι καφετιά σφαίρα γυαλιού.

 

Η εμφάνιση του νάυλον monofilament πλέγματος είναι παρόμοια με αυτήν του νάυλον monofilament πλέγματος, το οποίο είναι πολύ λεπτό και δεν μπορεί να διαιρεθεί σε σκέλη, ενώ monofilament είναι σχετικά παχύ.

 

Οι προδιαγραφές του υφαμένου πλέγματος είναι κυρίως αριθμός πλέγματος, διάμετρος καλωδίων, διάμετρος τρυπών, πλάτος, το νάυλον πλέγμα κ.λπ. έχει τις διαφορετικές προδιαγραφές λόγω των διάφορων τύπων και των χρήσεών του

 

Κατά γενική ομολογία, ο αριθμός πλέγματος που χρησιμοποιείται για τη διαλογή και τη διήθηση είναι πλέγμα 60-420, και υπάρχει αντίστοιχη αναλογία παράμετροι μεταξύ της διαμέτρου καλωδίων και το πλέγμα, όσο μικρότερο το άνοιγμα είναι, τόσο μικρότερη η διάμετρος καλωδίων είναι το πλέγμα που χρησιμοποιείται για την αλιεία είναι μεγαλύτερο.

 

Έχει τα χαρακτηριστικά της υψηλής ανθεκτικότητας, της καλής ελαστικότητας, της αντίστασης διάβρωσης, της αντίστασης πετρελαίου, της αντίστασης ύδατος, της αντοχής, της υψηλής θερμοκρασίας αντίστασης και της καιρικής αντίστασης, καθώς επίσης και των χαρακτηριστικών της καλής μόνωσης και του χαμηλού συντελεστή λίπανσης.

Χρόνος μπαρ : 2020-05-19 14:33:24 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shijiazhuang Gezi Screen Manufacturing Co.,Ltd
Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)